Våra tjänster

Rekonditionering, däckservice & tillverkning av verktyg

Frawe - Klingslip & tillverkning av verktyg i Joenkoeping

Slipning och tillverkning av verktyg

Vi slipar de flesta slags skärande verktyg. Tillverkar stål efter ritning. Kuttrar, fräsar och alla typer av klingor och blad. De flesta av våra kunder är företag, men även privatpersoner kommer till oss för att få knivar och saxar slipade. Kontakta oss för klingslip och tillverkning av verktyg!

Bland våra kunder finns företag från många olika branscher såsom metallindustri, träindustri, sågverk, hyvleri, charkuteri, och hushåll.

Några exempel på vad vi slipar, riktar och reparerar och tillverkar:

  • hm-klingorhss-klingor, röjsågklingor, sågverksklingor, sågklingor & stål. 
  • bandsågblad
  • fräsar, knivar & borr
  • huggstål & hyvelstål
  • sågkedjor

Tveka inte att besöka oss

Frawe - Daeckservice i Joenkoeping

Däckservice

Frawe AB tillhandahåller allt inom däckservice i Vetlanda. Däckservice i form av att vi kollar däckens lufttryck och mönsterdjup samt balanserar vi däcken. Vi erbjuder även omläggning där däcken monteras på fälgar. Vid däckbyte kan ni komma på drop in eller boka tid, ni väljer vad som passar er bäst. Vi säljer även alla typer av däck och fälgar till de flesta bilmodeller. Fråga oss så hjälper vi dig med din däckservice!

Frawe - Rekonditionering i Joenkoeping

Rekonditionering

Vi tillhandahåller all typ av rekonditionering i Vetlanda - invändig såväl som utvändig på bilar, båtar och husvagnar. Rekonditionering innebär en uppfräschning av bilen för att förlänga bilens livstid och öka andrahands värdet. Detta genom att grundligt rengöra och städa fordonet. Vad ni än har för önskemål för er rekonditionering så fixar vi det - Ta kontakt med oss!

Frawe - Bilservice i Joenkoeping

Bilservice

Vi tillhandahåller även enklare service av bilar och småreparationer - allt detta av utbildad personal.